• Industriële netwerken zijn stillaan een stadaard in de meeste automatiseringen. Uw nieuwe of verouderde netwerken checken kan u dan ook helpen met het vinden van storingen. Het is dan ook voor dit marktsegment dat we de noodzakelijke testapparatuur hebben aangekocht voor het testen van netwerken.  De expertise die we in de diagnose hebben opgebouwd stellen we graag ter uwe beschikking. 

Zo een netwerk check-up bestaat uit:

  • Inzicht in uw installatie met een netwerk check. 
  • Testrapport met volledige signaal en kabel diagnose. 
  • Bespreking van verbeterpunten.
  • Meeting van het netwerk met geavanceerde apparatuur voor diverse netwerktypes. 
  • Voorafgaande offerte met de geschatte kosten.

CAN-Bus netwerken

CAN-Bus tester
CANOpen signaal check-up
CANOpen station test
Netwerk check-up Quality-level

Dit zijn voorbeelden van standaard testrapporten die met de CAN-Bus Tester 2 afgeleverd kunnen worden. Wens je meer info, stuur dan even een mailtje naar info@thsolutions.be.

Onze industriële netwerk testtools zijn uitgebreid. Met Profibus, Profinet en Ethernet netwerken hebben al enkele jaren ervaring. Op gebied van CANOpen konden we nog niet echt helpen. We hebben nu echter ook de diagnosetool voor CanOpen netwerken aangeschaft. We zijn nu in staat om en uitgebreide diagnose uit te voeren. Dit zowel globaal als per busdeelnemer, wat je dan terug vindt in het testrapport dat we je in pdf vorm bezorgen.

De DeviceNet licentie hebben we voorlopig nog niet aangeschaft maar dit behoord tot de mogelijkheden van onze CAN-Bus tester.

 

Profibus en Profinet netwerken

Profinet tester
Netwerk check-up
Netwerken checken

Met de Mercury testtool kunnen we Profibus, Profinet en Ethernet netwerken voeren we uitgebreide diagnose testen uit. We bespreken de testresultaten en ondersteunen u indien in de noodzakelijke verbeteringen in uw netwerk. Nadien bezorgen we je uiteraard een volledig testrapport met alle specificaties en eventuele storingen op het geteste netwerk. Na de aanpassingswerken heb je dan een perfect document in handen om te vergelijken n vast te stellen wat de verbeteringen opbrachten.

Onze gebruikte testtoestel hiervoor is een complete Procentec testkoffer.