TH Solutions in een notendop

is een professionele partner die u de juiste oplossing en ondersteuning biedt voor elke industriële automatisatie. Onze grootste ervaring ligt in engineering, een brede waaier van PLC en SCADA programmatie en het checken van netwerken. We volgen voor PLC programmatie de meest courante Europese PLC systemen. Voor SCADA ligt onze grootste vakkennis bij Citect of Vijeo Citect. Voor meer info kan je ons steeds mailen.

Het ontstaan van TH Solutions

TH Solutions of voluit Technical & Human Solutions is in 2018 ontstaan als nieuwe firma die beter  kan inspelen op de vernieuwde industriële wereld. Onze expertise ligt zowel op technisch vlak in de automatisatie als in de ondersteunende taken en in diensten op het humane vlak.

De zaakvoerder Stefan Tureluren begon in 1985 zijn carrière in de Ford in Genk waarna hij in 1991 binnen Penders en Vanherle een automatisatie afdeling oprichtte samen met Pierre Buysmans.

In 1996 splitste de wegen wegens uiteenlopende interesses en werd Limas NV opgericht.

Eind 2017 werd door Stefan en Fernando de 2 zaakvoerders van Limas NV, de noodzaak ingezien om zich opnieuw aan te passen aan het veranderende industriële landschap.

Zo ontstonden 2 nieuwe van elkaar losstaande firma’s namelijk Semkon opgericht door mijn voormalige compagnon en onze firma.

PLC Programmatie, Technical & Human Solutions, TH Solutions

Als firma richten we ons niet alleen op het technische aspect maar ook op het menselijke.

Programmatie van diverse PLC’s, SCADA programmatie, engineering en technische ondersteuning van projecten zijn de 4 steunpilaren van het Technische aspect.

Het menselijke aspect wordt in deze 4 steunpilaren natuurlijk nooit uit het oog verloren maar ook in coaching en management kunnen we U de nodige ondersteuning geven.

Voor het checken van netwerken, zoals profibus, profinet en CAN bus hebben we nodige testtools en vakkennis.

Vroeger en nu

Omdat Limas NV zich als pure industriële automatisatie firma zich daar niet echt voor leende ontstond het nieuwe Technical & Human Solutions.

SCADA programmatie, Citect, VijeoCitect, Wonderware
SCADA programmatie voorbeeld

In het ontwerpen van SCADA systemen en de daarbij horende gebruiksvriendelijkheid van de bediening, hebben we ervaring in meerdere systemen. Onze grootste Know-How ligt echter bij Citect. Ondertussen heeft Citect een grote weg afgelegd en is ook de naam gewijzigd in Plant Scada. Uiteraard maken we dan ook zoveel mogelijk gebruik van de steeds uitgbreidere mogelijkheden van de SCADA evolutie. Plant Scada heeft via de Process Analyst een heel sterke standaard productie diagnose tool onboard.

Onze gegevens

Technical & Human Solutions BV
TH Solutions BV
St-Annastraat 43
3560 Lummen
België
BE 0688.745.233
info@thsolutions.be
+32 13 33 79 91
+32 475 69 15 51