TH Solutions in een notendop

is een professionele partner die u de juiste oplossing en ondersteuning biedt voor elke industriële automatisatie. Onze grootste ervaring ligt in engineering en een brede waaier van PLC en SCADA programmatie.

Het ontstaan van TH Solutions

TH Solutions of voluit Technical & Human Solutions is in 2018 ontstaan als nieuwe firma die moet kunnen inspelen op de vernieuwde industriële wereld. Dit zowel op technisch vlak in de automatisatie als ondersteunende taken in diensten op het humane vlak.

De zaakvoerder Stefan Tureluren begon in 1985 zijn carrière in de Ford in Genk waarna hij in 1991 binnen Penders en Vanherle een automatisatie afdeling oprichtte samen met Pierre Buysmans.

In 1996 splitste de wegen wegens uiteenlopende interesses en werd Limas NV opgericht.

Eind 2017 werd door Stefan en Fernando de 2 zaakvoerders van Limas NV, de noodzaak ingezien om zich opnieuw aan te passen aan het veranderende industriële landschap.

Zo ontstonden 2 nieuwe van elkaar losstaande firma’s namelijk Semkon en TH Solutions.

Als TH Solutions richten we ons niet alleen ophet technische aspect maar ook op het menselijke.

PLC programmatie, SCADA programmatie, engineering en technische ondersteuning van projecten zijn de 4 steunpilaren van het Technische aspect.

Het menselijke aspect wordt in deze 4 steunpilaren natuurlijk nooit uit het oog verloren maar ook in coaching en managment kunnen we U de nodige ondersteuning geven.

En omdat Limas NV zich als pure industriële automatisatie firma zich daar niet echt voor leende ontstond het nieuwe Technical & Human Solutions.

SCADA programmatie, Citect, VijeoCitect, Wonderware
SCADA programmatie voorbeeld

Onze gegevens

Technical & Human Solutions BV
TH Solutions BV
St-Annastraat 43
3560 Lummen
België
BE 0688.745.233
info@thsolutions.be
+32 13 33 79 91
+32 475 69 15 51